Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Jehněčí řízky na rozmarýnu (zvěřina a další masa)

Postup přípravy

Jehněčí řízky zlehka naklepejte, osolte, potřete prolisovaným česnekem a posypte rozmarýnem, potřete hořčicí, pokapejte olejem a nechte v chladu hodinu odležet.
Poté řízky namočte do mléka a obalte ve strouhance.
Zvolna pečte na oleji. Na opečené řízky nalijte smetanu a krátce poduste pod pokličkou.
Podávejte s opečeným bramborem nebo rýží.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

4 řízky z jehněčí kýty
lžička rozmarýnu
2 lžíce strouhanky
stroužek česneku
kelímek kysané smetany
sůl
sklenka mléka
lžíce oleje
lžíce plnotučné hořčice

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 5282 návštěvníků | Celková známka : 3.0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama