Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Karpatská roštěnka (zvěřina a další masa)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran na oleji. Poté vyjmeme.
Na pánev dáme slaninu nakrájenou na kostičky, orestujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, čtvrtky rajčat, nakrájené houby, sekané feferonky a mletou papriku. Přidáme maso, podlijeme vývarem a dusíme do měkka.
Podáváme s vařeným bramborem.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

600 g srnčí kýty
50 g uzené slaniny
2 cibule
2 papriky
100 g rajčat
100 g hub
2 feferonky
2 dcl masového vývaru
sůl
olej
pepř
mletá sladká paprika

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 4903 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama