Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Dančí koule na citrón (zvěřina a další masa)

Postup přípravy

Dančí varlata důkladně omyjeme pod tekoucí studenou vodou,osušíne,osolíme,opepříme a zakapeme citronovou šťávou,necháme odležet.
Konzumujeme v syrovém stavu.
Přeji dobrou chuť !!!

Vložil: marcik

Pro tento recept je vloženo 6 komentářů.

Potřebné suroviny

2 páry dančích varlat
2 citróny
sůl
pepř

čas přípravy: 30vteřin min.

Hodnotilo 5586 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 6

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Nejsi nějaký úchyl?

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Ne,a ty?

Autor: P.R. | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Aby se ti ty koule v tvojím žaludku na betón proměnili!

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Marsel,
...to se ti povedlo!!!!Luc-Puc

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Je mi špatně,jen to čtu.Tohle bych tedy nesnědla.

Autor: Petr V. | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Marcík je zřejmě veselá kopa nebo recesista(ka).

© Doktororonline.cz | Reklama