Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Mám zájem o koupi Rivotrilu. Klidně 6 balení...
jestli mate zajem, napiste na h.handzova@gmail.com
Dobrý den. Koupím 1-5 krabiček Rivotril 2mg. Nejlépe osobní předání,po dohodě možná dobírka. Prosím jen seriozně. Pište na jan997@seznam.cz Děkuji
Dobrý den. Koupím 1-5 krabiček Rivotril 2mg. Nejlépe osobní předání,po dohodě možná dobírka. Prosím jen seriozně. Děkuji
Koupím Rivotril 2mg nebo 0,5mg. Jen seriozně. Nabídky prosím posílejte na mail pepeee321@seznam.cz
Dobrý den, koupím dnes osobně v Praze rivotril nebo Lexaurin. Popřípadě na dobirku
Koupím Rivotril 0,5mg (1 - 2 balení).
Pouze dobírka.
Zdravím. Koupím dvojkovej nebo půlkovej rivotril za normální cenu,což určitě není 600Kč,jak se tu nabízí. Kdyžtak se ozvěte na mail honzaaa321@email.cz
jo zapomněl sem dodat , jen osobní předaní v Praze .
ano ale cena 600 kč
případná odpověd prosím na můj mail - vnxiety.boy@gmail.com
Koupim Xanax / Rivotril / Lexaurin.
Pro osobni potrebu, trpím uzkostmi a panickymi atakami.
Osobni predani Praha, prosim, nabidnete na e-mail fancyqueen@seznam.cz.
Dekuju, je to důležité.. dobre zaplatím.
Koupim rivotril 0,5/2 mg. Osobní předání Praha.
Prosím nabídněte.
email: deruntergang@seznam.cz
Dobrý den,
napište mi prosím co ještě máte, já si určitě vyberu, děkuji Vám.
Dobrý den,
jsem velký zájemce o riváč, dám i pětistovku. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, mám velký zájem o riv. 2mg,koupím i 3balení, šlo by zaslat na dobírku? Děkuji z odpověď
Dobry vecer)Jedna krabicka Riv.2 by jeste byla?Diky.F.H.
Mate jeste zajem o rivotril.2mg..muzu vam zehnat 6krabicek
prodám rivotril 2,5 mg v kapkách............. j.stara74@seznam.cz
Rád bych to subo koupil.Cenu respektuji hlavně když to bude zíta.Jsem z ostravy odepiš!!!???
DD, kolik jí máte a za kolik ? 50 nebo 100 mg?
Dobrý den,
koupím rivotril 2mg osobně či dobírka. Děkuji za nabídky.
Dobrý den, koupím rivotril (seriozně). Buď osobní předání PHA nebo dobírka. Děkuji za nabídky
kupim rivotril 4 tbl * 2mg Ostrava-Poruba , 200 czk
Sháním nutně oxáče nebo fentanyl. Prosím seriózně a vážně. osopyrtah@seznam.cz. Děkuji
Osobně vyzvednu v Brně. Rivotril 2mg. Děkuji
Filip.mitrych@email.cz
Koupim xanax, neurol, frontin, rivotril. Cenu akceptuji. Pouze Praha
Koupím. Filip..mitrych@email.cz
Cenu akceptuji
Koupím rivotril na dobírku, specha to Děkuji, muže byt i neurol
koupim, Jak? sem z brna. dobírky mužou byt podvod
niki
Dobrý den, a šlo by to prosím poslat dobírkou? Na 100%bych si zásilku vyzvedla, neboť ji moc potřebuji. A co máte a za jakou cenu? Děkuji pokud mi odpovíte
Dobrý den,
máte prosím ještě nějaké balení?Moc bych potřebovala, z Brna nejsem, ale Zlín. Napište mi prosím jaká balení vlastníte, sílu léků a cenu, šlo by to dobírkou? Děkuji moc za Vaši odpověď.
Mam zájem. Jsem z Prahy. Koupim. Napiště email prosim. Děkuji.
Dobrý den, je stál aktuální vaše nabídka prodeje tohoto léku?Děkuji.V.
koupim rivotril na dobírku do 500 kč baleni děkuji
Omlouvám se, také nic nemám ani neprodávám, tímhle ruším svůj účet na téhle stránce.
Prosim byl to omyl nic neprodavam. Dekuji Monika
Koupim rivotril 2 mg nejlepe zlinsko. Prosim piste na: honzakentak@gmail.com
Koupím xanax, aderal, oxycodon
Nejlíp Brno ale mohu dojet všude jen seriózní nabídky díky
Zdravím,
Mám zájem koupit jeden z výše uvedených léků.. tj. neurol, xanax, nebo rivotril..
V případě zájmu prodeje mě kontaktuje na email:pavelpetr122@seznam.cz
Preferují osobní předání v Plzni, nebo Plzeňském kraji, avšak dobírku po nějaké seriózní domluvě nezavrhuji.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.