Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Ahoj, koupím rivotrilové kapky. díky za nabídky za mail.
Dobrý deň potrebujem kúpiť rivotril pre vlastnú spotrebu nemôžem sa dostať do Čiech a vybrať si tak v lekárni lebo na Slovensku není. Prosím napíšte ak mate
Koupím Rivotril 0,5 nebo 2mg
bd15@seznam.cz
prosím dobírkou, děkuji.
Zdravím, sháním rivotrilové kapky...nejlépe osobní odběr jižní čechy nebo vysočina, případně dobírkou. Díky
Mate, prosím, někdo zkušenost s Iwetou Swietonovou?
Koupím balení Alprazolamu, na síle a značce tolik nezáleží. Preferuji osobní předání v Praze. Férové jednání.
Koupím Rivotril kapky Praha
Napište sem váš e-mail, písnu vám nabídku. Ivan
koupim rivotril, neurol, xanax...díky za nabídky
Dobrý den, rád bych sehnal Rivotril 2mg , Neurol a nebo Xanax 2mg. Kdyby někdo mohl pomoc, prosím kontaktujtě mě na mail. Upřednostňuji osobní odběr, klidně si někam dojedu ( kamkoli ). Budu rád za každou pomoc nebo radu, předem děkuji. Marek H.
Dobrý den,
z osobních důvodů sháním rivotril, neurol nebo xanax. Nejlépe formou osobního předání v Praze, či okolí.
V případě zájmu můžete psát na: pavelpetr122@seznam.cz
S přáním hezkého dne,
Pavel
Okradla někoho samanta s učtem 288224870/0300 ???
Koupím Rivotril, na nesmyslné ceny neodepisuji, jinak odpovím všem, Díky. kravaricek@post.cz
Podvedla někoho samanta1985???To je mail samozřejmě...
Vládík je opravdu divný nedoporučuji.
Ano souhlasím,opravdu je Vladik nějakej magor..nechal mě přijet na schuzku a on sam nedorazil a odmlčel se..takže POZOR at taky nenaletíte!!!!
NevěřteVladikovi, je nějakej divnej.Pořád tu něco nabízí, ale před prodejem se odmlčí, buhví kdo to je !!!
Dobrý den,
z osobních důvodů sháním rivotril, neurol nebo xanax. Nejlépe formou osobního předání v Praze, či okolí.
V případě zájmu můžete psát na: pavelpetr122@seznam.cz
S přáním hezkého dne,
Pavel
Pro Autor 6....je inz aktuální? Praha osobně. Pište prosím na meil j.b.machova@gmail.com. Díky, J.
Koupím Rivotril,Neurol apod. dále také Aderall, Concerta, Ritalin. Nejlépe osobní předání v Brně.
koupim, kupim Rivotril 2mg, seriozne a fer, 30tabl resp 100tabl balenia, dakujem pekne, (ramius27zavinacAzetBodkaSk), ponuknite
Dobry den,
koupim lexaurin ci rivotril dobírkou.Děkuji
Rivotril v tabletách ?
Lexaurinu 3/30 koupím neomezené množství - měsíčně 20 balení
jen seriózně
Jan
Kupim Rivotril 2mg, Koupim Rivotril, Slovensko, osobne, fer, aj viac kusov, kludne pravidelne, dakujem pekne
Dobrý den, akutně sháním rivotril, listovala jsem tu a narazila na Vás, je inz.aktuální? Praha, díky :)), reagovat prosím na email
Dealer Vladik to zase rozjel..a organy mlci
Koupím Rivotril 2mg (osobně pardubice a okolí). kuba-200@seznam.cz
Koupím Rivotril dobírkou,
bart-platinum@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den, mám zájem o Rivotril 2 mg, zemřel mi lékař a zastupující doktor bude až v úterý.dekuji
Koupím Rivotril 0,5 nebo 2mg dobírkou,
bart-platinum@seznam.cz
Děkuji
Dobry den,
koupim lexaurin ci rivotril osobne v Praze a nebo na dobirku.Děkuji
Není problém Dmalcova@gmail.com praha
Zdravím, není problém ani jeden z léků co sháníte jsem též z Prahy můžeme se sejít kdykoli
Dominika
Rivotril za jakoukoliv cenu díky za info na mail.
Koupím jakékoliv množství rivotril,cenu respektuji děkuji,info na mail díky.
Dobrý den,
poptavam neurol, xanax nebo rivotril. Je jedno v jaké verzi, preferují osobní předání dnes/zítra v Praze
V případě zájmu mne můžete kontaktovat na:
pavelpetr122@seznam.cz
Áno, ešte stále mama záujem, ide o klasickú formu lieku alebo s predĺženým uvoľňovaním??
Koupím Rivotril 0,5 nebo 2mg
bart-platinum@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den přeji,
koupím 1 balení Rivotril 2 mg. Cenu respektuji. Ideálně Praha. Prosím nabídky na robertinhos@seznam.cz.
Předem děkuji.
Dobry den, koupim solidne rivotril lepe lexaurin. Dobirka nebo osobne. Diky
ps.: platby predem necekejte
zdravím, prosím vás vedeli by ste mi poslať balenie na Slovensko
Dobry deň snažila som sa na vas znova nakontaktovat cez mail nada sa nechala som sa dobehnúť prisla som o peniaze ak mate niečo môžem ísť dnes zaplatiť a ak by sa dalo aby ste mi to poslali ďakujem
Dobrý den, koupím Rivotril 0,5, případně Neurol.. Díky za nabídky..
Dobrý den, koupím tabletky na spaní. Prosím, do zprávy na e-mailovou adresu. Děkuji. Z.
Vy by jste ho chtěl nejlépe zadara. A odsedíte si to i s rodinou-idiote
Dobrý den, měla bych zájem, jestli je ještě k mání. Pošlete mi prosím zprávu na email Sarahe@seznam.cz. Děkuji.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.