Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Jenže dobirkou tam je taky riziko že muže přijit třeba mleta kava atd.... Tim sem chtel rict že by bylo dobre tady psat kdo je podvodnik a jak se jim vyhnout...
LIDI, NEPSÍLEJTE NIKOMU NIC DOPŘEDU NA ÚČET!!!PŘÍJDETE O PENÍZE A LÉKY NEDOSTANETE! VZPAMATUJTE SE.
Sem blby. To je fakt, ale ja si nestezuji... Jsem chtel upozornit na podvodnika. PROMINTE
Když si blby a pošleš ji to a ještě se tim chlubiš. Blby jak tago ☺
Pozor na prodejce leku rivotrilu. Chce 250 predem nebo 350 na dobirku. Penize dorazily na jeho ucet. Pote napsal ze hned zitra odesila. Cekam mesic. Jeho bankovni učet je : 670100 - 2211247870/6210. Dejte bacha muze menit maily!
Koupím xanax 1,lexaurin 3.rovotril 2,pravidelný odběr
Potrebujem súrnemlieky na spanie konkrétne viac krabi%cirk Hypnogenu
Koupím rivotril 2 mg v Šumperku. Bejlíp zítra. Nabídne někdo?
Kdyby ti zkurvení doktoři fungovali tak jak by měli, tyto stránky by byly zbytečné.
Koupím rivotril 2mg. Ihned
Nebo Hypnogen 100tbl.
diky temto strankam ziju, vivat
prodám růžového slona, vidím je všude.
Koupím rivotril2 mg, neurol 1 mg. Nejlíp Opava
překlep viz níže PARDON KOUPÍM RIVOTRIL 2mg,Neurol 1mg suboxone 8mg, DHC, Korylan, kodein, morfium, leky na bolest, pouze osobně
přijedu
Měla bych zájem o rivotril kolik je cena za lahvičku dvojkovich rivotril jsem z Brna. Ps. Specha
Shanim rivotril 2mg jen Zlin a okoli osobni predani
Napište mi na E-mail; jirka.holinek@seznam.cz
Dobrý den, mám zájem o rivotril a stilnox.
Suboxone by ti taky pomohlo, záleží, jak to aplikuješ
Nechce někdo koupit balení, tj. 7 prášku SUBOXONE za výhodnou cenu 1100 kč
Ahoj,beru již kolik let Rivotril 2mg,půlku ráno - snížila jsem si,brala jsem ráno a večer,nyní jen ráno,bohužel domnívala jsem se,že mám ještě balení doma,ale jsou svátky a doktor dovolenou,jsem náhle bez Rivotrilu!Doma mám ještě lék - Frontin 0.5 a pak Helex Retard 2mg,prosím mohu vzít??
Prodá někdo rychle?Tachov?
Dobrý den,prosím máte ještě lék Rivotril?Ihned koupím
Dobrý den,mám vážný zájem o tablety kventijaxu. Je ještě k mání ?
simonatta @ seznam.cz
Dobry den koupim Rivotril 0,5 mg 50 tablet 3 baleni za rozumnou cenu na dobirku dekuji predem za nabidky.
Dobry den jsem z ostravy ,mela bych zajem prosim odepiste na muj email mabrontram@seznam.cz dekuji
Koupim rivotril pouze osobne v ostravw piste na email-mabrontram@seznam.cz
Koupim rivotril ale pouze osobni predani kdekoliv v ostrave piste na email dekuji
Koupim Rivotril 2mg baleni 30ks,cena300kc,moznost delší spoluprace,email mil.fil@seznam.cz Dekuji
Zdravím, měl bych zájem o jedno balení 30 x 2 mg Rivotrilu (následně by jsme se mohli domluvit i na častější nákup. Napište mi do emailu podmínky. Jsem z Ostravy, takže by nebyl žádný problém s dopravou. Děkuji. M.
Koupím od vás jedno balení a když bude vše o.k., tak můžu brát čašto
Dobry den,koupim vaše rivotrili...mate je jeste..Diky za odpoved..
S pozdravem.
NUTNĚ! PŘIPLATÍM!
Rychle sháním rivotril 2mg nebo lexaurine 3g nebo oboje. Osobní předání Praha, piste mail na uniway@seznam.cz
koupim rivotril,prosim napište cenu a potřebuji 2mg i silnější.
KOUPÍM RIVOTRIL 2mg! Spěchá. Osobně v Praze, nebo zaslání na dobírku. Ozvěte se na jsemdrak@email.cz.
ještě dneska koupím rivotril jsem z mostu 2balení dám 600kč pištesms 607690145
koupím nutně rivotril spěchá jsem z mostu pište sms 607690145
prosím koupím 2balení rivotrilu 2mg jsem z mostu prosím spěchá za rozumnou cenu
koupim za priznivou cenu 2 i 3 baleni.prosim ne podvodnici.spatna zkusenost.moznost staly odber.dekuji
Koupim baleni rivotrilu, ale i jina podobna antidepresiva. Prosim primerene ceny! Piste na mail. evkakyprova@seznam.cz
Dekuji moc.
Může se ozvat někdo, kdo si objednal rivotril - mail
Aloispolivka@seznam.cz?Děkuji za odpověď.
Dobrý den, ráda bych koupila balení Rivotrilu 2 mg po 30 tbl dobírkou
Můžete kontaktovat na susannita8@gmail.com
Koupim 2 balení rivotrilu 2,nabídněte,ale jen férově.....
pozor na Aloise Polívku,nic nepošle,..
Dobrý den mám zájem o jedno balení Rivotrilu 2g.Děkuji předem za odpověď.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.